WA TİCARET FORUMU İZMİR'DEN YOLA ÇIKIYOR

'İnsan, Ticaret ve Gelecek Buluşmaları' sloganıyla, 3-4 Haziran 2024 tarihinde İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde AASSM'de gerçekleşecek olan 'WA Batı Anadolu Ticaret Forumu' ve 'Ege Ticaret Gelişim Zirvesi' ile iş dünyası yepyeni bir heyecana kavuşuyor. İş dünyasından 35 sivil toplum kuruluşunun stratejik ortak olarak desteklediği WA Ticaret Forumu İzmir'den sonra bu yıl Denizli, Bursa ve İstanbul'da düzenlenecek. 2025 yılı programında ise 7 ülke bulunuyor.

Gündem belirleyen, tartıştıran ve fikir paylaşımında bulunulmasını sağlayan, dijital ve zeki bir dünyaya uyumun ipuçlarını barındıran ve kurumsal olduğu kadar kişisel gelişimi de önemseyen kimliğiyle özgün bir kamuoyu oluşturmak için hazırlanan EGE GELİŞİM ZİRVESİ ile aynı anda gerçekleşecek olan WA (Western Anatolia) Batı Anadolu Ticaret Forumu etkinlikleri 3-4 Haziran 2024 tarihinde İzmir'de AASSM'de gerçekleşecek.

30'dan fazla ticari sivil toplum kuruluşunun desteklediği WA Trade Forum yolculuğuna İzmir'den başlıyor. 

Bu yıl ilk defa düzenlenecek olan WA (Western Anatolia Trade Forum) Batı Anadolu Ticaret Forumu ilk olarak İzmir'den yola çıkıyor. Sonrasında 2024yılı içerisinde Denizli, Bursa ve İstanbul gerçekleşecek olan etkinlik 2025 yılında ise 7 ülkede tura çıkmaya hazırlanıyor. WA kurucusu ve organizatörü Yörük Kaan Sezer; tamamıyla b2b iş görüşmeleri odağında ulusal ticaret hacmine katkı sağlamak amacıyla yola çıktıklarını söyleyerek doğrudan alıcılarla bağ kurma çalışmalarının devamlı olacağını ve önümüzdeki yıllarda isminden çok bahsedilecek bir ticaret forumu olmayı hedeflediklerini belirtti. Ayrıca kendilerine özel olarak hazırlanan algoritma yazılımıyla b2b görüşmelerine yeni bir heyecan kazandıracaklarını da ekleyen Sezer, özel bir yazılımla güçlenen etkinlik deneyimini tüm dünyaya yaşatmaya hazırlandıklarını ekledi.

WA (Western Anatolia Trade Forum) Batı Anadolu Ticaret Forumu
Etkinlik alanında ayrılan özel bir bölümde, pusulası geleceği gösteren markaların bilgi masalarıyla yer aldıkları özel bir networking alanı bulunuyor. Gerçekleşen her panel sonrasında üçer dakikalık arayla bistro değiştirilen forum alanında hızlı kartvizit alışverişleri yapılması sağlanacaktır.

Girişler Ücretsiz
www.waforum.com.tr üzerinden kayıt olmak koşuluyla girişlerin ücretsiz olduğu etkinlikte sektörel oturumlar 1150 kişilik oturma kapasitesiyle sınırlı.

Etkinliğe ait güncel duyuruları ve etkinlik afişlerini @waforumtr sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.

 

 

ege gelişim ege ticaret zirve ekonomik forum kişisel gelişim western anatolia wa forum